Контакти
Вхід
Email
Увійти
Вперше тут? Зареєструйтеся
08.06.2022
Поради, Корисне

Як не пролетіти із замовленням і чому треба перевіряти посилки на пошті?

(короткий лайфхак для тих, хто хоче мати крила за плечима)
eye11904
star14.9

Читати всім!

Ми в курсі, як ви чекаєте вдяганку з крилами. Але часом вона доходить до вас у плачевному стані. Нас тішить, що ви цілком довіряєте нам, забираєте посилку з пошти і гонорово несете її додому, не оглядаючи. Але вже маємо від вас сигнали про те, що сервіси доставки видають посилки у стані, ніби їх за шкварки тягали, ходили по них, кидали їх з Говерли абощо. То подарункова упаковка побита, то тубус розтрощений, то в новенькій футболці – дірка… Йдемо до вас на два слова з того приводу.

 

Чому так сталося?

Ви мельдуєте ці трафунки нам у месенджери і телефоном, але ми вже нічого не вдіємо і ось чому. Коли ви забрали замовлення, не оглядаючи його, то автоматично погодилися, що воно дійшло до вас у відмінному стані. Дірки і зім’яту подарункову упаковку ви побачите уже вдома. Але штука в тому, що якщо ви виявите ґандж при огляді посилки, ми зможемо зробити вам заміну пошкодженого товару, а сервіс доставки буде вимушений компенсувати нам втрати і тут він не відкрутиться, як орк на допиті. На перший погляд набридливе «Будете оглядати?» завжди рятує від неприємних несподіванок та змушує поштову службу відповідально та бережно ставитись до пакунків.

 

 

Що робити?

Але не всьо так зле! Ми дбаємо, аби ви все отримували швидко та вчасно, а щоб дорогою до вас пакунок не зазнавав всяких трафунків – ми страхуємо його, вказуючи в оголошеній вартості реальну, повну вартість замовлення. Тобто ваша посилка має долетіти до вас ціла і неушкоджена. А якщо в дорозі все-таки з нею щось трапилося: її просто загубили чи ви виявили будь-який ґандж при отриманні, то ми товар замінимо, а служба доставки покриє втрати. Від вас лише – огляд посилки при отриманні та заява про прошкодення, якщо вони виявлені.

При огляді посилки звертайте увагу:

Чи не пошкоджене зовнішнє пакування

signature
Паперовий пакет "Авіації Галичини"

Якщо ви замовили будь-що крихке: горнятко, подарунковий тубус до футболки – обов’язково перевіряйте на відділенні, в якому стані воно доїхало. Буває, що це купка уламків та грудка картону, навіть якщо на пакуванні сто разів написано, що всередині скло, на жаль… Хтось наче походив ногами по тому, що мало за годину стати для когось дуже важливим подарунком – так, і таке буває. Перевіряючи все на відділенні, ви ніколи більше не платитимете за сервіс, який не забезпечено.

 

signature
Білий пакет "Авіації Галичини"

Візуально оцініть пакунок, що вам видають – чи відповідає він “на око” габаритам замовленого. Особливо, якщо від “Авіації Галичини” приїхало, але кур’єрський пакет не фірмовий… Наш одяг приїжджає до вас або в коробці, або у фірмовому білому пакеті. Небрендована упаковка має вас насторожити. Посилки часом плутають! Буває таке в нашій практиці раз в квартал, але буває. Одного разу наш покупець отримав замість худі ношені кросівки. Шукали правди довго… бо розпакував пакунок аж вдома. Не робіть так!

Давайте разом боротись за культуру відповідального сервісу, яка народжується лише через контроль та пильність. І тоді (рано чи пізно) сервіси доставки вироблять стійку звичку оберігати наші посилки за замовчуванням. Інакше це все падає на плечі виробника, який дорожить вами безмежно, хоча в таких трафунках (переважно) і духа Богу не винен.

Щасливого лету і вам, і покупкам!

Вам сподобався матеріал?

Ми збираємо файли cookie для кращого діалогу з вами Детальніше.
Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтесь з цим

Закрити