Контакти
Вхід
Email
Увійти
Вперше тут? Зареєструйтеся
banner

Як платити онлайн та частинами?

Ви досі упереджено ставитись до придбання товарів в інтернеті та здійснення онлайн оплати? Насправді — це зручно, конфіденційно та безпечно.

Ми спростуємо міфи про небезпеку онлайн платежів та розповімо, як саме відбувається оплата бажаних товарів, про переваги онлайн платежів та про безпеку при здійсненні покупок на нашому сайті. 

Як відбувається процес покупки в інтернет-магазині.

Після того, як ви додали товари у кошик та заповнили всю інформацію про доставку, можна перейти до оплати. Коли ви обираєте “оплатити онлайн”, у вас відкривається окрема сторінка, на котрій здійснюється оплата. Найчастіше, це сторінка еквайрингу чи процесингового центру, де вам буде запропоновано декілька способів оплати:

  • вписати реквізити картки (номер карти, термін дії, CV-код іноді ім’я та прізвище);
  • через інтернет банкінг (приват 24, mono або інші). У цьому випадку на вашому телефоні відкривається додаток вибраного банку, подальша оплата проводиться безпосередньо у додатку;
  • використовуючи GooglePay або ApplePay. У цьому випадку вам достатньо натиснути на відповідну кнопку та підтвердити оплату через скан відбитку пальця або через face id.

 

Що відбувається з грошима в процесі оплати? 

  1. Процесинговий центр направляє інформацію з вашим запитом в систему аутентифікації (перевірки) банку-еквайра. Власник банківської картки повинен бути повторно авторизований.
  2. Авторизація в міжнародній платіжній системі.
  3. Банк, який випустив карту клієнта резервує кошти в еквіваленті сумі покупки або відмовляє в проведенні операції.
  4. Результат передається інтернет-провайдеру. По ланцюжку: банк-емітент – процесинговий центр – торгове підприємство – інформація надходить в зворотному порядку.
  5. В інтернет-магазині відбувається оплата та продаж.
  6. У банк-еквайєр з процесингового центру надходить кліринговий файл для розрахунку.
  7. Відбувається відшкодування суми покупки банком інтернет-магазину.
  8. Звіт про виконаний платіж – повернення клієнта на сторінку сайту.

Що таке інтернет-еквайринг?

Це місток між сайтом та банком, який робить оплату безпечною, швидкою та простою. Якщо детальніше — це формат оплати платіжних карт через інтернет з використанням спеціально розробленого web-інтерфейсу. Він дозволяє провести розрахунки в інтернеті та оплачувати на спеціальних електронних платіжних системах будь-які покупки та послуги. Всі дані банківської карти ви вносите на сторінці еквайєра — сторінці, яка відкривається після того, як ви натискаєте “оплатити”.  Еквайр обов’язково має мати ліцензію національного банку України (її можна перевірити на сайті НБУ) та підпадає під регуляцію таку ж, як банківські установи. Це є гарантією захисту внесених вами даних.

Ми підтримуємо виключно безпечний та надійний спосіб оплати. 

Коли ви оформляєте замовлення не через наш сайт, або через наші соцмережі чи пошту та хочете оплатити онлайн, то ми відправляємо вам посилання на сторінку еквайрингу, де ви здійснюєте платіж, тобто це швидко та безпечно.  Ми не практикуємо отримання платежів на приватну банківську картку, адже при такій формі розрахунку ви маєте справу з не з компанією, а з приватною особою. Переказ коштів на приватну картку не є процедурою оформлення покупки, це просто грошовий  переказ, котрий не надає вам підтверджуючих документів про здійснення проплати та право на гарантію на придбаний товар, а також сприяє ухиленню від сплати податків підприємцями.  Вдалих та приємних вам покупок!

Оплата частинами онлайн На нашому сайті можна оплатити товар частинами без комісій чи додаткових платежів. Фактично ви отримуєте можливість безвідсоткового розтермінування. Кількість платежів та період розтермінування обираються на сторінці оплати після оформлення замовлення.

Мінімальна сума покупки, яку можна розбити на платежі залежить від умов банку:

ПриватБанк — 300 ₴

Монобанк  — 500 ₴

А-Банк — 300 ₴

ГлобусБанк — 500 

Як оформити оплату частинами:

  • обираєте оплату замовлення онлайн;
  • на сторінці розрахунку за замовлення (система WayForPay) обираєте опцію “у розстрочку”;
  • із переліку банків обираєте зручний для вас;
  • встановлюєте кількість платежів (максимально 3);
  • підтверджуєте операцію в додатку або через смс-повідомлення;
  • з моменту підтвердження покупки щомісяця з вашої картки стягуватиметься визначена частина коштів. Її розмір залежатиме від обраної кількості платежів. (Сума щомісячного платежу буде вказана під час встановлення кількості частин).

Комісію банку за  послугу оплата частинами ми беремо на себе, ви сплачуєте лише вартість покупки.

08 Жовтня 2021 Поради

Ми збираємо файли cookie для кращого діалогу з вами Детальніше.
Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтесь з цим

Закрити