Контакти
Вхід
Email
Увійти
Вперше тут? Зареєструйтеся
03.11.2022
Корисне

Подарункові сертифікати are coming back!

Пам-пам-пам! Ми повертаємо подарункові сертифікати! Як ними скористатись розписуємо в нашому блозі
eye11303
star15

Часом хочеться зробити людині такий крутий дарунок, щоб викликав в неї моооре позитивних емоцій та в майбутньому навіював хороші спогади. А що подарувати — ідей немає. Так ось, маємо для вас безпрограшний варіант, який сподобається всім: подарунковий сертифікат! Тоді ви даруєте людині можливість самостійно вибрати собі річ, яка їй подобається. До того ж той, хто отримує сертифікат точно обере одежу, яку сам вподобав. І вибере річ свого розміру) Такий подарунковий сертифікат має всі шанси бути чи не найкрутішим подарунком!

Маємо електронний подарунковий сертифікат та паперовий: працюють вони за однаковою схемою. Ось тут можете замовити паперовий, а тут — електронний. Після купівлі цифрового сертифіката на пошту, що вказана при оформленні замовлення, вам прилетить лист з кодом.

signature

Є такі номінали сертифікатів: 1000, 2000, 3000 та 5000 гривень. Вони є повноцінним платіжним засобом і їх можна використати в будь-якій нашій крамниці чи на сайті!

Щоб розрахуватись за товар сертифікатом оформленні замовлення на сайті ви побачите кнопку «СЕРТИФІКАТ». Натисніть її та впишіть номер сертифіката у відповідне поле. Далі натискаєте «ОК» — і готово! Сайт відмінусує номінал сертифіката від загальної суми замовлення. Один номінал сертифіката може бути використаний лише одноразово! Сума вашої покупки має бути або еквівалентною сумі сертифіката, або більшою: якщо вона буде меншою, то здійснити покупку не вдасться. Номінал сертифіката зменшує вартість покупки на відповідну суму, навіть якщо в сумі замовлення вже враховані інші знижки чи використані бонуси.

Коли хочете скористатись подарунковим сертифікатом у крамниці, то при розрахунку за покупку передайте сертифікат продавцю. Вам відмінусують вартість сертифіката від загальної суми покупки. Далі сертифікат залишається в продавця, а у вас з’являються круті обновки від Авіації!

signature

На купівлю сертифіката не діють знижки та не нараховуються бонуси. Та при оплаті сертифікатом ви також можете скористатись накопиченими раніше бонусами й списати їх. За одну покупку ви можете скористатись декількома сертифікатами.

Ви можете замовити сертифікат з отриманням на власний email чи автоматично надіслати іншому отримувачу, вказавши його електронну пошту при замовленні. В такому випадку це стане для нього приємним сюрпризом!

Кожен сертифікат має унікальний код, який активується на пів року з моменту купівлі. Повернути чи обміняти сертифікат не можна. Знижки на цей товар не поширюються і з нього не нараховуються бонуси

Подарунковий сертифікат — це завжди гарна ідея! Вйо до покупок!

Вам сподобався матеріал?

Ми збираємо файли cookie для кращого діалогу з вами Детальніше.
Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтесь з цим

Закрити