Контакти
Вхід
Email
Увійти
Вперше тут? Зареєструйтеся
27.07.2022
Підбірки

Підбірка ютуб каналів про авіацію

Підготували підбірку ютуб каналів про авіацію для всіх зацікавлених. Є відео і про "Мрію", і про штурмовики, і про аеророзвідку та навіть про те, як стати пілотом!
eye12142
star15

Що можна глянути про авіацію? Які ютуб канали приведуть вас в кабіну пілота, а які розкажуть все про «Мрію» чи «Руслан»? Ми запитали вас, на які ютуб канали про авіацію варто підписатись і отримали дууже багато рекомендацій. Тому зібрали все в одну підбірку!

signature

Мілітарний

Хто і навіщо купує АН-178? Чи потрібен Україні штурмовик A-29 Super Tucano? Які висновки після двох років експлуатації вертольотів Airbus Helicopters? На каналі є випуски про протиповітряну та протиракетну оборону. Ну і звичайно про Байрактари, які сьогодні на слуху! В рубриці «До зброї» є інтерв’ю з експертами у військовій тематиці. В нещодавніх випусках Мілітарний обговорював аеророзвідку у війні проти росії, морську авіацію ЗСУ та тактичну авіацію України.
Це канал про війну, армію та оборону країни. Тут можна дізнатись про зброю, силові структури, бойові дії та військову промисловість України та світу.

signature

Dmytro Antonov

Автор цього каналу — пілот нашої “Мрії” та “Руслана”! І разом із Дмитром ви можете заглянути в кабіну і підіймати ці літаки в небо! В арсеналі пілотування у нього є також АН-22 Антей та АН-74. До того ж автор підготував випуск про те, якою буде нова Мрія. А вона обов’язково буде!

signature

Combat Raccoon

Автори каналу створили ролики про літаки та гелікоптери росії й про те, як їх можна знищити. Спойлер: їх можна знищити. І треба!
Тематика цього каналу військова. Є відео про те, як розбити й іншу військову техніку орків. У своєму арсеналі канал має відео з такими інструкціями для танка, “Тигра», БМП-1 та БМП-2 і БТР-82А.

signature

Військова історія України

Назва цього каналу говорить сама за себе. В підбірці “Повітряні Сили Збройних сил України» поки два відео: СУ-27 — еволюція камуфляжу і про 204 Севастопольську бригаду тактичної авіації. Але далі буде!

signature

Записки Пилота

Ви точно чули про цей канал! Його автор — Володимир Васільєв — приватний пілот та підприємець. На каналі є огляд на нашу Мрію! Також можна відповісти на такі питання: для чого літакам герметичність? Який літак коштує 300 мільйонів доларів? І до чого тут кукурудза? І ще багато інших питань Володимир пояснює тут. Але пояснює поки російською мовою.

signature

Plane Ukraine

Перший в Україні сервіс по оренді літаків з’явився завдяки автору цього каналу! Ставши пілотом він зіткнувся із проблемою неможливості взяти в оренду літак і вирішив розв’язати це питання. Так виник його бізнес оренди літаків в Україні! З цієї історії і почався цей канал.
Все про малу авіацію України. Приватні літаки, їх оренда, отримання ліцензії пілота і які можливості вона дає — про це все можна дізнатись тут.

signature

Defense Express

Авіаційні випуски на цьому каналі трапляються не часто. Є декілька відео про СУ-24МР, про ударний вертоліт Туреччини T129 ATAK і про українську модернізацію МіГ-29МУ1. А в інтерв’ю з Олександром Лосем Defense Express обговорили майбутнє АН-178 та АН-70 для ЗСУ.
І куди ж без Байрактарів? Є випуск про початок постійних польотів цих безпілотників.
Цей канал активно готує відео про оборонно-промислову політику, військово-технічне співробітництво, політику оборони та безпеки держави.

signature

Air-Clips.com

Відео із нашою Мрією забагато не буває! На цьому англомовному каналі є грандіозний огляд української пташки. Можна роздивитись зблизька найбільший літак світу, заглянути в кабіну пілота і подивитись, як все влаштовано всередині. Тут є двогодинні відео про літаки різних авіакомпаній світу, де розповідається про кожен окремо.

signature

Boldmethod

Ще один канал англійською мовою про авіацію! Тут є підбірки із роликами про те, як навчитись пілотувати літак, прискорений курс того, що робити у надзвичайних ситуаціях і відео з кабіни пілота, який пілотує літак! Також обговорюють різні технічні питання і те, яка деталь в літаку за що відповідає і як працює.

signature

The Flying Reporter

Приватний пілот і телерепортер Джон Хант публікує відео своїх польотів та спеціальні репортажі зі світу авіації. Є відео про те, як він готується до польотів, чому двигун може лопотіти і як він купував новий аероплан! Також є ролики його авіаподорожей Європою в різні роки. Тому контент тут дууже різноманітний!

signature

Mustard

На каналі є багацько відео про те, як люди вдосконалювали авіапромисловість і створювали нові літаки. До прикладу є ролики «Що сталося з гігантськими летючими човнами? Історія принцеси Сондерса-Ру» і «Концепція авіаносця Crazy 747 ВПС». До того ж для кожної історії створена хороша та якісна візуалізація і ми бачимо літаки такими, які вони є насправді. Також розповідають про різні види транспорту: про потяги, кораблі та авіацію як цивільну, так і військову.

Вам сподобався матеріал?

Ми збираємо файли cookie для кращого діалогу з вами Детальніше.
Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтесь з цим

Закрити