Контакти
Вхід
Email
Увійти
Вперше тут? Зареєструйтеся
banner

Знайомтесь, це – Сила!

Команда Авіації у 2018 році розробила новий інноваційне худі “Syla”. Самі тестили цей продукт цілий рік, мандрували містами світу і навіть піднімались в ньому на Кіліманджаро.

Потім його удосконалили і вийшли з ним на Кікстартер, де досить швидко зібрали потрібну суму — 70% за першу добу. Наші худі поїхали до Японії, Нової Зеландії,Німеччини, Великої Британії, Італії, Греції, Австрії, Швеції, Франції, Данії, Польщі, Південної Африки, Канади, США та, звісно, по Україні.

Продукт цілком і повністю пошитий та розроблений в Україні. Навіть основна тканина – українська, з Рівного. Бо ми дуже хочемо, щоб про Україну знали у світі як країну, яка розробляє сучасні та якісні продукти.

 Худі має багато функціональних кишень – сюди може вміститись дуже багато корисного: від ключів та навушників, до планшету і книги. Кишені пошиті з дуже міцної плащової тканини (100% поліестр), котра має водовідштовхуючі властивості, аби вберегти речі від мокрої погоди. Але найважливіше – це дощовик, який ховається в комір худі.

Словом, універсальний і зручний одяг, що стане в нагоді за дуже різних обставин.

Nota bene: Худі можна придбати з розтермінуванням: деталі.

 

19 Червня 2018 Спецпроекти

Ми збираємо файли cookie для кращого діалогу з вами Детальніше.
Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтесь з цим

Закрити