Контакти
Вхід
Email
Увійти
Вперше тут? Зареєструйтеся
banner

Що робити, якщо з одягом трапилась халепа

В кожного з нас часом стаються проблеми з одягом, особливо з улюбленим, який ми носимо часто і який найшвидше виходять з ладу. То маємо кілька порад, як давати собі з тим ради.

Що робити, якщо велика футболка?

Нуууу… не грати вар’ята, уважно вивчити та записати свій розмір і більше ніколи не купувати завеликі на себе речі.

Що робити, якщо футболка розтягнулася після прання?

Потрібно просто розтягнути себе. Розтягувати себе дуже добре на Великдень або Різдво. Найпростіший  і найшвидший спосіб — поїхати до баби в село. Кожна бабуся — то є спец по розтягуванню онуків в ширину прискореними темпами. З напоїв дуже допомагає пиво, а з їжі — тістечка та пляцки, особливо на сон. 

Полиняла футболка. Як вивести плями?

За прадавнім рецептом, який ми дізнались зі скандинавських казок, у ніч, коли місяць уповні, треба вирізьбити сопілочку на 9 отворів, заграти на ній над футболкою, і плями підуть за вами. Тоді вивести плями з футболки та відвести туди, де їх не буде видно.
Але варто подумати  й над іншою версією. Можливо ті плями гарні, і все, що потрібно — це додати інших плям, і тоді футболка виглядатиме так, ніби то так було треба, а випадкові плями сховаються за навмисними, і ніхто й не здогадається))

Після прання сіла футболка, як розтягнути?

То дуже просто! Потрібно намочити футболку і попросити одягнути її на когось, хто більший від вас. Підійде будь-хто: старший брат, батьки та близькі родичі, свійські тварини чи хтось з колєгів і колєжанок. Як вони походять в тому, допоки не висохне, а потім знімуть, то футболка буде такого розміру, як вам треба. Тільки після того мусово попрати. 

Полиняла біла футболка. Як відбілити?

Така проблема потребує комплексних рішень. Для початку, потрібно знайти гарну PR команду, яка б налагодила співпрацю з медіа. Тоді, команду грамотних адвокатів, які б подали апеляцію по звинуваченню і довели б, що ваша футболка ні в чому не винна. Тоді обвинувачення було б зняте, і вуаля — вашу футболку відбілено.

Що робити, якщо біла футболка пофарбувалася?

Ну, якщо вона пофарбувалася, то, мабуть, вона на щось розраховує та на щось натякає. Тому варто запросити її в ресторан чи на танці, а потім купити невеличкий подарунок.

Що робити, якщо футболка довга?

Така футболка може стати гарним подарунком для когось, хто вищий від вас. І хоча її теоретично завжди можна вкоротити ножицями, але подумайте, чи варто псути хорошу річ, якщо можна зробити приємність комусь іншому)

Що робити, якщо футболка коротка?

Можливо, питання не коректне? Можливо, варто спитати себе, чому вона коротка? Чи була вона такою від початку, чи стала такою поступово?
Якщо футболка коротка від початку, то ймовірно, це певний самообман, і ви просто купили футболку, яка дуже подобається, не звертаючи уваги на її розмір. Якщо ж вона стала такою в процесі носіння, можливо, час піти в зал чи почати бігати) Ну або купити більшу.

Що робити, якщо футболка мала?

Та що вже тут поробиш…..

Що робити якщо чорна футболка вицвіла?

Оооо, вам дууууже поталанило. Адже то колись називалося «вицвіла». А тепер це називається «вінтаж», і багато брендів спеціально випирають свої футболки в технологічний спосіб, аби вони виглядали так, ніби вигоріли. Тому, якщо у вас вигоріла чорна футболка, та ще й, якщо поталанило, принт потріскався, це означає, що нарешті та футболка стала модною. Можна пробувати продати на Ebay за великі гроші,  як раритет.

Що робити якщо футболка вигоріла?

Вигорання — це серйозна проблема початку 20 століття. І, ясно, вигорають не лише люди, але й футболки. Тому, найкраще, що можна порадити вам зробити — це поставитись до футболки, що вигоріла, з розумінням. І відправити її у відпустку, хоча б на два-три тижні. Подейкують, що це найкращі ліки проти вигорання. 

Що робити, якщо футболка полиняла?

Загалом до футболки варто застосовувати такий самий підхід, як і до інших домашніх тварин під час линяння: вичісувати хоча б раз на добу, і бажано не пускати на м’які меблі, бо важко буде потім забрати сліди того процесу.
Загалом, жарти жартами, але дбайте за свій одяг, купуйте якісні футболки  й не матимете проблем, з якими зазвичай люди звертаються по допомогу.
Аби довго не шукати, маємо дві статті про догляд: 5 порад як прати літній одяг  та 5 порад як прати тепли одяг .

 

14 Травня 2021 Поради

Ми збираємо файли cookie для кращого діалогу з вами Детальніше.
Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтесь з цим

Закрити