Контакти
Вхід
Email
Увійти
Вперше тут? Зареєструйтеся
21.07.2023
Цікаве, Одяг

Як і коли одяг Авіації Галичини підкорив серця відомих українців

Історії від пілота «Мрії», актора Сеітаблаєва, «Тайри» та інших.
eye11101
star15

Людей в одязі «з крилами» зараз можна зустріти в будь-якому куточку України та світу: вони приймають закони у Верховній раді і в той же час вигулюють пса десь у спальному районі Вінниці; вони підіймаються на великі сцени і в той же час везуть волонтерські вантажі на передову; вони здіймають в небо АН-124 і в той же час знімають неймовірні українські фільми. Люди Авіації Галичини всюди. Вони надзвичайно різні і в той же час достобіса близькі.

Від моменту запуску першої колекції у 2015 році Авіація Галичини почала асоціюватися з яскравими та сміливими людьми, які з гордістю носять на собі українську айдентику та прославляють її своїми діями. Зібрали для вас кілька історії від відомих українців про те, як Авіація підкорила їхні серця.

Якщо ви теж давні приятелі бренду — заходьте до нас в соцмережі і діліться своєю історією.

signature
«У Авіації Галичини є і героїчні футболки, які потрапили під ярмо загарбників»Дмитро Антонов

Пілот легендарної «Мрії» та автор крутезного YouTube-каналу про українську авіацію Дмитро Антонов часто записує свої випуски у одязі Авіації Галичини. Якщо ви не пропускаєте жодного його відео, то просто за замовчуванням не проґавите і нових колекцій Авіації, бо пан Дмитро має чи не усю продукцію, що пов’язана з українськими вантажними літаками. І не тільки!

«Якось у Києві я побачив поло з «Мрією» і зацікавився, адже я літав саме на АН-225 «Мрія». Доручив своїй дружині зайнятися цим питанням і вона зареєструвалася на сайті. А перше своє поло я купив на Хрещатику у 2016 році. У мене є практично вся продукція Авіації: і поло, і футболки, і худі і навіть бомбер десь пів року тому купив. Тобто, не враховуючи одяг Авіації, який мають члени моєї родини, у мене персонально десь 50 чи 60 різноманітних речей бренду.

Кілька років тому я навіть знімав спеціальне відео, де показував поло з «Мрією» – як воно виглядає і спереду, і ззаду. Ми підіймаємо комірець, а там координати! Проводили навіть такий спеціальний квест з їх пошуку, бо ми ж то знаємо ці координати – одні в Києві, одні в Гостомелі. Дуже багато людей запитували у ті роки, де можна купити це, і я завжди давав усім посилання на сайт. Мій товариш з Арізони півтора роки тому мені похвалився, що йому прийшли футболки від Авіації. В Бразилії питали, в Австралії питали, в Європі, дуже багато де. Я завжди скидаю посилання.

Серед наших пілотів дуже багато людей, які носять одяг Авіації Галичини. З останніх випадків: у січні 2022 року ми закупили на подарунки нашій команді партію жовтих футболок «АН-26». Вони залишилися в офісі Гостомеля і були знищені окупантами. Так що у Авіації Галичини є і героїчні футболки, які попали під ярмо загарбників.

Мене дуже тішить різноманітність продукції Авіації – там все є. Але якщо говорити про речі, які б я хотів бачити окрім того, що вже є, то я, як українець, хотів би бачити більше ракурсів Мрії – вона має попит по всьому світу. А ще у нас залишилося п’ять літаків АН-124 Руслан, на яких я регулярно літаю, і може можна було б придумати щось з ними».

signature
«Авіація дуже круто та креативно передає інформацію та інтегрує наш культурний код через видатних особистостей, роди військ та конкретні військові підрозділи»Ахтем Сеітаблаєв

З 2014 року кримськотатарський актор та режисер Ахтем Сеітаблаєв був одним з перших, хто почав переосмислювати трагічні події в Україні та окупацію рідного Криму через якісне українське кіно. Він як ніхто інший знає, яке значення має історія рідного краю та його айдентика. З початком повномасштабного вторгнення талановитий актор змінив свої сценічні костюми на форму добровольця, але одяг Авіації все ще займає почесне місце в його гардеробі.

«Я є прихильником Авіації Галичини вже близько трьох років. Постійно слідкую за виходами нових колекцій і, якщо є можливість, то обов’язково купую щось для себе або для друзів і у Львові, і в Києві. Мені дуже подобається майже все, що створює Авіація Галичини, але найулюбленіша річ – сорочка Сікорський блакитного кольору.

Авіація робить чудову справу: дуже круто і креативно інтегрує інформацію та наш культурний код через видатних особистостей, роди військ та окремі конкретні військові підрозділи.

Я кримський татарин і точно знаю, що тема Криму не байдужа і Авіації, тому, якби бренд додав до свого доробку тематику Криму, я б мріяв, щоб це було відображено через певні військові підрозділи, сформовані з кримських татар чи вихідців з Криму. У них є свої, особливі, шеврони та гасла».

signature

Уповноважений Верховної Ради країни з прав людини, відомий український юрист та політик Дмитро Лубінець теж є давнім поціновувачем нашого бренду. Пан Дмитро не просто носить наш одяг, а й доповнює його під свої потреби.

«Познайомився з брендом як тільки він з’явився, здається, у 2015-му році. «Авіація Галичини» відкрила острівець в Ocean Plaza. Я проходив поруч, мені сподобався одяг і тоді ж придбав футболку. А через тиждень прийшов до цього острівка із сім’єю – купив собі і сину однакові сині поло, а дружині з донькою такі ж, тільки білі.

Улюблена річ – це чорна толстовка [худі «Сила»]. Вона мені настільки сподобалась, що, коли першою десь зачепився і пошкодив, то купив ще одну таку ж саму.

Авіація має дуже класні футболки, поло, світшоти, худі, куртки. А от мені не вистачає хорошого вибору штанів. Мені подобається якість, вигляд речей і, напевно, я перша людина, яка допрацьовує продукцію під себе😊 Я не люблю капюшони, тому відрізаю їх, а ще додаю на кишені липучки».

«Це щось у стилі Mad Heads - рок-н-рольне і патріотичне»Вадим Красноокий
signature

Автор легендарних хітів «А я на морі» та «Надія є», фронтмен гурту Mad Heads Вадим Красноокий  тривалий час використовував одяг Авіації у якості сценічного.

«Мені здається, що як тільки бренд з’явився, я прогулювався центром Львова, приглядав щось на подарунки для друзів, аж раптом побачив щось на себе і, на мій погляд, у стилі Mad Heads – рок-н-рольне і патріотичне. І від цього було ще цікавіше. Я взяв собі концертну теніску [поло] і потім почав приглядатися, що з’являється з новішого. І, таким чином, у мене в концертному гардеробі з’явилося чимало речей Авіації Галичини. А коли я помітив, що це ще і хороша якість, то почав брати більше речей не лише для сцени, а й для повсякденного використання.

Я маю парочку концертних тенісок, які мені дуже подобаються і вони дуже підходять саме для сцени, тому я їх, особливо останні півтора роки, дуже активно використовую і на концертах, і на зйомках та ефірах. В принципі, я бачу зараз багато всього цікавого і просто не встигаю поповняти свій гардероб.

Останнім часом динаміка колекцій така, що я не встигаю навіть все переглянути і обрати собі щось. Дуже багато цікавих речей. Все виглядає класно і стильно. Дуже класна ідея, що тепер це і теплі речі, і штани, можливо Авіація і до взуття дійде. Оскільки це мій улюблений бренд з дизайном, який мені дуже подобається, я б хотів мати можливість одягати більше різних речей у перспективі. Це цікаво. Очевидно, що патріотична і мілітарі тематика у нас дуже актуальна зараз, тому на сьогоднішній день бренд все робить правильно. Думаю, в перспективі, коли війна закінчиться, було б добре додати більше тематики, пов’язаної з мирним життям. Може навіть байкерської! Більше рок-н-рольних дизайнів. Я бачив колаборації з Жаданом та ТНМК – це теж дуже гарна ідея. Було б круто бачити більше подібного з різними артистами».

signature

Вже легендарна постать визвольної війни Юлія «Тайра» Паєвська хотіла б, щоб одяг Авіації Галичини можна було б використовувати і на передовій.

«Я разом з брендом відтоді, як тільки він з’явився. Улюблена річ – бомбер. Хотілося б, аби в майбутньому тут з’явилися колекції й про медичні війська, а ще серйозні тактичні штани».

signature
signature
signature
signature
signature
signature
signature

Усіх цих людей об’єднує не просто любов до України, а й щоденна копітка робота задля її захисту, майбутнього та процвітання у всіх галузях. І це те спільне, що є у всіх «людей з крилами». Тому, наступного разу, коли проходитиме повз людину з лого Авіації – сміливо тисніть краба і будьте впевнені, що ви на одній хвилі.

Вам сподобався матеріал?

Ми збираємо файли cookie для кращого діалогу з вами Детальніше.
Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтесь з цим

Закрити